HOOFDMENU

 
 

Malu Wilz

Een internationaal bekende top visagiste presenteert u de decoratieve cosmetica.
Malu Wilz behoort tot de top van de meest bekende visagisten van Duitsland. Bekend geworden door talrijke optredens in de media geeft deze professionele visagiste, die een eigen opleidingsinstituut leidt en in de herfst van 2000 ook een eigen make-up shop heeft geopend, graag haar kennis en ervaring verder. De kennis en ervaring, die Malu Wilz in haar carriere opgedaan heeft, heeft geleid tot de ontwikkeling van een prachtige collectie producten. Deze hoogwaardige gezichtsverzorgende- en make-up collectie is in nauwe samenwerking met wetenschappers en dermatologen uit Duitsland, Frankrijk, Japan en Zwitserland exclusief voor de schoonheidsinstituten in binnen- en buitenland ontwikkelt.

Een modern kleurenassortiment, welke een professionele en creatieve make-up mogelijk maakt  daarnaast worden de nieuwe modekleuren twee maal per jaar gepresenteerd.
Hoogwaardige grondstoffen, die bijzonder huidvriendelijk zijn en een lange houdbaarheid van de make-up garanderen met optimale toepassingsmogelijkheden.
Een schitterende, duidelijke verpakking die de collectie de flair van een groot internationaal merk geeft.
Als aanvulling op het assortiment worden er regelmatig nieuwe trends en highlights ontwikkeld.
Praktisch en milieuvriendelijk door de navul mogelijkheden van vele producten.
De mogelijkheid om met behulp van het milieuvriendelijke klik systeem oogschaduw en blushers naar wens te combineren en om te wisselen.

Uiteraard zijn alle producten van Malu Wilz diervriendelijk getest.

 

 

Schoonheidssalon De Watertuyn is aangesloten bij de ANBOS. Dit is de Algemene Nederlandse Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging.

 
Schoonheidssalon De Watertuyn Barneveld 2017