HOOFDMENU

 
 

Skeyndor

 

Spaanse passie! Dat is het treffende woord voor Skeyndor, het dynamische huidverzorgingsmerk uit Spanje, Barcelona.Speciaal voor u nu ook verkrijgbaar bij De Watertuyn in Barneveld.

 

Skeyndor is afgeleid van Skin (huid) en D'or (goud). En dat is ook precies wat het merk uitstraalt. Met een uitgebreid scala aan producten en effectieve behandelingen voor gezicht en lichaam. Dit alles onder het motto: "Kwaliteit maakt het verschil". Ook in Nederland wint Skeyndor snel terrein. Dit vooral dankzij de luxe uitstraling en de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Steeds meer schoonheidsspecialisten en hun klanten ontdekken hoe snel Skeyndor de resultaten te zien geeft.

 De producten.

Het assortiment van Skeyndor is bijzonder uitgebreid. De belangrijkste productgroepen zijn: gelaatsverzorging, lichaamsverzorging, verzorging voor de mannen en zonneproducten. Alle producten van Skeyndor zijn met elkaar te combineren tot de perfecte verzorging voor uw huid. Dit maakt een enorm scala aan behandelingen en toepassingen mogelijk.

Alle producten zijn dierproefvrij, hypoallergeen en dermatologisch getest.

Gelaatsverzorging.

Het Skeyndorprogramma voor gelaatsverzorging is zeer omvangrijk en divers. De Essential Line met werkstoffen uit planten en kruiden, omvat alles wat de hedendaagse jonge vrouw nodig heeft: Cleansers, lotions, cremes, scrubs en maskers. Allemaal af te stemmen op het huidtype.

 

De Aquatherm Line, ontwikkelt voor de meest gevoelige huid met Thermaal bronwater dat rijk is aan mineralen. Om de huid te kalmeren en roodheden te verminderen. Ook geschikt voor een huid met eczeem of couperose.

Natural Defence Line, versterkt de belangrijkste functies van de huid. Stimuleert het afweer(immuun)systeem van de huid en celherstel. Onder de hoofdbestanddelen van de Natural Defence lijn zijn gekozen: gistextracten, diverse plantenextracten als zee-algen, plantaardige eiwitten en aminozuren, suikers, spoorelementen, zeeplankton en vitamines. Al deze bestanddelen versterken de natuurlijke weerstand van de huid, geven hydratatie, huidversteviging en bestrijden rimpels.

Oily Skin Line, voor de vette en acne huid. Bevat Tea Trea olie, vernietigd schadelijke organismen en versterkt het immuunsysteem. Heeft tevens een verzachtende en kalmerende eigenschap. Acid 10, is een stof verkregen uit Royal Jelly (voedzame stof uit honingbijenklieren). Werkt tegen overmatige keratine en mee-etervorming. Minimaliseert bacteriele groei en voorkomt de productie van overtollig talg. Vermindert de gevoeligheid voor ontstekingen.

Oxygen Line, voor alle huidtypen met een behoefte aan bescherming, betere zuurstofvoorziening en celregeneratie.

Skeyndor heeft een creme ontwikkeld met meerdere effecten, verhoging van de zuurstofopname, hydratatie, tegen rimpeltjes, tegen vrije radicalen en voorzien van een zonnefilter. De waargenomen resultaten na regelmatig gebruik gedurende een periode van 4 weken zijn zeer bevredigend. De huid ziet er aantoonbaar beter uit en een duidelijke verzachting van het celrelief is merkbaar.

Platinum Line, bevat het belangrijke molecuul phosphocreatine. Een molecuul waar energie in kan worden opgeslagen. Dit molecuul kan in samenwerking met de stof ADP, de stof ATP aanmaken die onmiddelijk kan worden gebruikt om eiwit aan te maken, cellen te repareren en ons immuunsysteem te stimuleren. De producten uit de platinumlijn bevatten bouwstenen van phosphocreatine en zijn dus in staat extra energie aan de huid te geven, wat een liftend effect geeft. De huid wordt steviger gemaakt door het gebruik van Monostroma algen. Een klein groene alg die de communicatie tussen cel en omringende celstructuren herstelt. Vocht wordt beter vastgehouden, reconstureert, modelleert, verstevigd de huid en geeft een spectaculair liftend effect.

Voor mannen.

Ook de mannen kunnen tegenwoordig niet achterblijven. Voor hen heeft Skeyndor dan ook een lijn met producten samengesteld speciaal voor de mannenhuid. Met producten als scheerschuim, aftershave, scrub, dagcreme enz. Voor de dagelijkse verzorging.

 

 

Schoonheidssalon De Watertuyn is aangesloten bij de ANBOS. Dit is de Algemene Nederlandse Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging.

 
Schoonheidssalon De Watertuyn Barneveld 2017