HOOFDMENU

 
 

Huidverbeterende Massage

Een huidverbeterende massage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel-en littekenbehandeling.

Er worden speciale technieken toegepast waarbij invloed wordt uitgeoefend op de middelste huidlaag.Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de bindweefselcellen waardoor de huid wordt aangezet tot vernieuwing.Voor een optimaal resultaat zijn meerder bindweefselmassages nodig.

Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er beter uitzien.Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld.

Een kuur bestaat uit een keer per week een bindweefselmassage gedurende vier tot zes weken aaneengesloten.Daarna is het belangrijk om het behaalde resultaat te onderhouden .

De prijzen voor de bindweefselmassage vindt u in de prijslijst.

 

 

Schoonheidssalon De Watertuyn is aangesloten bij de ANBOS. Dit is de Algemene Nederlandse Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging.

 
Schoonheidssalon De Watertuyn Barneveld 2017