HOOFDMENU

 
 

Meer Lezen

 Vervolg gastenboek

Aafke:Hoi Lia,
Vandaag heb je me lekker onder handen genomen, was kennelijk nodig. Volgende keer misschien weer een gepaste intrede.  Vind het leuk hoe je het doet, je bent gezellig, vriendelijk en kan altijd lekker met je lachen en babbelen. Je mag blijven.  Tot snel, Groetjes, Aafke


Nicole: Leuk dat jullie ook de de pink ribbon beurs aanwezig waren. De Watertuyn is toch wel een salon die zich weet te onderscheiden. Met name de kleine details geven aan dat de watertuyn iets meer is dan zomaar een salon. Ga vooral zo door.
Nicole Vermeer


Linda: De watertuyn is echt een hele mooie salon, en lia behandeld je zo fijn! Morgenochtend weer lekker aan de beurt, kijk er nu al naar uit!


Yvonne Tabor: lieve lia ik heb zo genoten van de schoonheidsbehandeling die ik bij jou mocht genieten
verder dat me man ook nog een heel schoonheidset kocht voor me was echt een verassing voor me
en ik gebruik het elke dag en het is heerlijk kan het iedereen aan bevelen de produkten van skeyndor zijn gewoon echt goed.Nou ik ben een zeer tevreden klant je hebt me echt heel erg in de watten gelegd ik kom dan ook graag nog is een keertje terug
groetjes van mij yvonne en van me man chris de tabortjes uit eerbeek


 

 

 

Schoonheidssalon De Watertuyn is aangesloten bij de ANBOS. Dit is de Algemene Nederlandse Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging.

 
Schoonheidssalon De Watertuyn Barneveld 2017