HOOFDMENU

 
 

Bullagi Tassen

 De Watertuyn Schoonheidssalon Barneveld

De Watertuyn Schoonheidssalon Barneveld

 

Bulaggi staat bekend om haar uitgebreide assortiment, doordachte collecties en perfecte integratie van kleuren en modieuze materialen.  Door het gebruik van synthetische materialen kan Bulaggi snel inspelen op de laatste trends. De uiterst zorgvuldige afwerking van accessoires geven de Bulaggi tas charisma mee en toch een jong karakter. Bulaggi heeft een tas voor elk moment.

Een Bulaggi tas? Ja, natuurlijk wil jij ook een Bulaggi tas! De Bulaggi tas is het modehebbeding voor iedere vrouw. De tijdloze vormgeving, de superhandige opbergvakjes en de chique uitstraling maken de tas gewoonweg onweerstaanbaar. Een klassieke Bulaggi tas raakt nooit uit de mode, dus ben je altijd verzekerd van een goede koop.

 Elke BULAGGI tas wordt zorgvuldig afgewerkt met een apart vakje voor o.a. een mobiele telefoon, een met rits afsluitbaar binnenvak en de exclusieve BULAGGI voering. De bekende BULAGGI protection bag vormt de finishing touch van ons kwaliteitsproduct.

BULAGGI collecties worden zowel nationaal als internationaal gedistribueerd door onze accountmanagers, agenten, distributeurs en importeurs en zijn te vinden in de betere schoonheidssalons, damesmodezaken en accessoire winkels.

 

 

 

 

Schoonheidssalon De Watertuyn is aangesloten bij de ANBOS. Dit is de Algemene Nederlandse Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging.

 
Schoonheidssalon De Watertuyn Barneveld 2017