HOOFDMENU

 
 

Bruidsmake-up

Op je trouwdag wil je er natuurlijk op je allermooist uitzien. Hiervoor ben je bij de Schoonheidssalon De Watertuyn in goede handen. Wij zijn speciaal getraind en gespecialiseerd in bruidsmake-up.  Door opleidingen en trainingen blijven wij ook zeer goed op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en trends. 

Schoonheidssalon De Watertuyn werkt alleen met de allerbeste makeup producten. 

Het aanbrengen van bruidsmake-up gebeurt volgens een speciale techniek waardoor de make-up zo naturel en natuurlijk mogelijk wordt aangebracht. Bruidsmake-up is vrijwel altijd zo natuurlijk mogelijk zonder al te felle kleuren. Naturel make-up bestaat uit een natuurlijke basis en zachte kleuren oogschaduw en rouge. Een glazende lippenstift of een gekleurde lipgloss zorgt voor een feestelijk tintje en is de finishing touch van een stralende bruidsmake-up.

 

DUS GEEN DIKKE LAGEN FOUNDATION OF POEDER OP JE GEZICHT!

De bruidsmake-up wordt zo aangebracht dat het de mooie punten in je gezicht accentueert (je ogen, je mond) en oneffenheden camoufleert. Natuurlijke kleuren zorgen voor een mooi effect op de bruidsfoto's. Een subtiele fixatiepoeder zorgt ervoor dat de makeup de hele dag goed blijft zitten en voorkomt dat je gaat glimmen tijdens de fotosessie!

De absolute hoofdregel is: blijf vooral jezelf!! Je zou niet willen dat je aanstaande je op de grote dag niet meer herkent. De bruidsmake-up moet niet teveel opvallen maar juist zorgen voor een mooie overgang tussen de bruidsjurk en het bruidskapsel. De functie van de bruidsmake-up is drieledig.
1. het dient te camoufleren, 2. je goede punten te accentueren en 3. ervoor te zorgen dat je er stralend uitziet.

De meeste bruiden kiezen voor lichte natuurlijke kleuren op de ogen. De lichte tinten staan heel mooi bij je lichte trouwjurk en doen het goed op iedere huidskleur. Een combinatie van zachtbruine/oranjeroze kleuren geven het oog uitdrukking en staan heel natuurlijk. Ook paarstinten staan erg mooi en geven een mooie uitdrukking aan de ogen op de bruidsfoto’s. Een proefsessie is een erg goede gelegenheid om een aantal kleuren uit te proberen.

Bel voor meer informatie

 

 

Schoonheidssalon De Watertuyn is aangesloten bij de ANBOS. Dit is de Algemene Nederlandse Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging.

 
Schoonheidssalon De Watertuyn Barneveld 2017